Vil du se eller gense årsmødet?

Vil du se eller gense årsmødet?

Vil du se eller gense årsmødet?

Vil du se eller gense årsmødet?

Det kan du nu - og få det sidste nye fra A-Data og EG Healthcare

Måske havde du ikke mulighed for at deltage i årets virtuelle brugergruppemøde d. 12. november. Heldigvis blev det hele optaget, så du i ro og mag kan se eller gense alle indlæg.

Denne gang et lidt anderledes brugergruppemøde på grund af corona og uden generalforsamling.

I år afholdt som et webinar med indlæg fra både A-Data og EG Healthcare og med mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Du får det hele. Her er et kort overblik over, hvad der blev snakket om på årsmødet.

Et højdepunkt
- Brugergruppemødet plejer at være et af årets højdepunkter og lidt mere familiært, siger Jørgen og byder sammen med Michael Frank Christensen, EG Healthcare, velkommen til webinaret. Denne gang på sikker afstand, men begge glæder sig over at kunne sætte et fælles fokus på fremtiden og komme med sidste nyt efter fusionen.

Michael Frank Christensen giver en introduktion til EG Healthcare, og Jørgen fortæller om beslutningen om at sælge A-Data og de nye muligheder for vækst og ressourcer med EG Healthcare.

Året, der gik
Holger Bro, afgående formand for A-Datas brugergruppe, giver dig formandens beretning om et år, hvor coronaen ændrede alt.

Hør hele årsberetningen om blandt andet videokonsultationer, sammenlægningen af A-Data og EG Healthcare og få nyt om kommende ændringer i brugergruppen.

Gå ikke glip af de gode pointer
Beate, kundechef, fortæller om 2020, hvor coronasituationen har givet ekstra travlhed med fx 1000 flere opkald og en 200 procents stigning i hjemmesideændringer. Beate giver dig et imponerende overblik over de nye funktioner i WinPLC som adviseringer, FMK-opdatering, hurtigt patientoverblik, SoftPhone og mange flere.

Beate opdaterer dig også om pilotprojektet med det nye værktøj Medicinsk Beslutningsstøtte og om næste års planer med integrationer, diagnosekort og flere funktioner til aftalebogen.

Kundekonsulent Susanne supplerer med at præsentere det nye dokumentarkiv og dets funktioner. Glæd dig til en klar og detaljeret visning af vigtige funktioner.

De to bedste systemer og fremtiden
Morten Breuning, salgschef for både A-Data og EG Healthcare, fortæller om 'Det helt rigtige setup' for de to systemer. EG Clinea og WinPLC er som de eneste systemer vokset de senere år, og forenet står vi stærkt.

Morten Breuning giver dig et indblik i markedet i primærsektoren og fortæller om fremtidsplanerne med de to løsninger, blandt nye tiltag med sikkerhed.

Hvad er planen nu?
Undervejs i webinaret stiller brugerne spørgsmål via chatten. Få svarene og hør om planerne med at bevare to velfungerende systemer, hvordan de supplerer hinanden, om prispolitikken fremad, om support, hvordan arbejdet bliver struktureret - og ikke mindst hvad de næste skridt i fusionen er.

Så: Grib chancen og en god kop kaffe.

Tryk her på linket og du er klar