Kursus i hjemmeside

  1. Selvbetjening
  2. Kurser
  3. Kursus i hjemmeside

Lær at redigere klinikkens hjemmeside


Vil du gerne vide mere om din kliniks hjemmeside? På kurset får du værktøjer til, hvordan du hurtigt og nemt kan redigere klinikkens hjemmeside.

Kursets formål er at skabe overblik over WordPress og er en bred introduktion til, hvordan du selv kan redigere klinikkens hjemmeside. Vi gennemgår, hvordan du kan lave store og små rettelser med både tekst og billeder.

Kurset varer i alt 3 timer. De 2 første timer er der undervisning i de værktøjer, som du skal anvende til at redigere hjemmesiden. Du sidder ved din egen pc og prøver selv alle funktionerne på en testside ved at følge underviserens instruktioner. Den sidste time er sat af til spørgsmål og til at øve de funktioner, som du har behov for.

Kurset henvender sig til begyndere, der har ingen eller kun lidt kendskab til at arbejde med hjemmesideredigering og WordPress. Hvis I ønsker en mere dybdegående undervisning med særligt fokus på netop jeres hjemmeside, opfordrer vi til at tage kontakt, så vi kan skræddersy en løsning til jer.

På kurset lærer du:
  • Hvordan du navigerer i administrationsdelen af klinikkens hjemmeside
  • Hvordan du redigerer sidehoved på forsiden af hjemmesiden
  • Hvordan du ændrer og tilføjer menupunkter
  • Hvordan du ændrer og tilføjer nye billeder til billedkarussellen på forsiden samt redigering og indsætning af tekst på billederne
  • Hvordan du redigerer sidebaren i højre side
  • Hvordan du opretter af nye undersider
  • Oprettelse, indsættelse og redigering af tabeller

 

Tilmeldingsfrist er 8 ugedage før kurset.

 

 

 

kursus i hjemmesideredigering

Tilmeld dig kurset her

OBS: Eventuel afmelding skal ske senest 2 dage før kurset for at få pengene tilbage.