Kursus i hjemmesideredigering (i klinikken eller hos A-Data)

Lær at redigere klinikkens hjemmeside med vores kursus i hjemmesideredigering


Vil du gerne vide mere om din kliniks hjemmeside? På kurset får du værktøjer til, hvordan du hurtigt og nemt kan redigere klinikkens hjemmeside.

Hos A-Data tilbyder vi at komme ud til jeres klinik og afholde et kursus i hjemmesideredigering - vi tager udgangspunkt i jeres niveau og imødekommer jeres behov. Kurset kan også afholdes hos A-Data, hvor vi stiller pc'er til rådighed. Dette skal blot oplyses i tilmeldingsformularen.

Kursets formål er at skabe overblik over WordPress og er en bred introduktion til, hvordan du selv kan redigere klinikkens hjemmeside. Vi gennemgår, hvordan du kan lave store og små rettelser med både tekst og billeder.

Kurset varer i alt 3 timer. De 2 første timer er der undervisning i de værktøjer, som du skal anvende til at redigere hjemmesiden. Du sidder ved din egen pc og prøver selv alle funktionerne på en testside ved at følge underviserens instruktioner. Den sidste time er sat af til spørgsmål og til at øve de funktioner, du har behov for.

Kurset i hjemmesideredigering henvender sig til begyndere, der har ingen eller kun lidt kendskab til at arbejde med hjemmesideredigering og WordPress. Hvis I ønsker en mere dybdegående undervisning med særligt fokus på netop jeres hjemmeside, kan I skrive dette i kommentarfeltet, når I udfylder tilmeldingsformularen, så vi kan skræddersy en løsning til jer.

På kurset lærer du:
  • Hvordan du navigerer i administrationsdelen af klinikkens hjemmeside
  • Hvordan du redigerer sidehoved på forsiden af hjemmesiden
  • Hvordan du ændrer og tilføjer menupunkter
  • Hvordan du ændrer og tilføjer nye billeder til billedekarussellen på forsiden samt redigering og indsætning af tekst på billederne
  • Hvordan du redigerer sidebaren i højre side
  • Hvordan du opretter nye undersider
  • Oprettelse, indsættelse og redigering af tabeller

 

 

 

kursus i hjemmesideredigering

Booking af kursus i klinik eller hos A-Data

For at booke kurset skal du udfylde tilmeldingsformularen nederst på siden, hvor du oplyser ønsket dato, antal personer og sted. Derefter vil vores underviser gennemgå din tilmelding og vende tilbage hurtigst muligt med dato, tidspunkt og pris.
Tilmeld dig kurset her


OBS: Eventuel afmelding skal ske senest 2 dage før kurset for at få pengene tilbage.