Om A-Data

Om A-Data

A-Data er en højt specialiseret virksomhed, som udvikler softwareløsninger til sundhedsvæsenet og medlemsorganisationer. Vores primære produkt er journal-, administrations- og regnskabssystemer til læger, tandlæger, privathospitaler og fodterapeuter.

Fælles for alle vores systemer er et højt niveau af sikkerhed og brugervenlighed samt kontinuerlig videreudvikling ud fra brugernes behov og ønsker.

Hos A-Data arbejder vi hver dag for at være de bedste, hvor vi lægger vægt på udvikling, driftssikkerhed og support. Det er vores mål at være den samarbejdspartner, som leverer den bedste service og kvalitet.

A-Datas historie
  • Efter stigende krav til sundheds-it bliver A-Data i 2020 købt af EG A/S, og bliver førende leverandør af højt specialiseret branchesoftware til primærsektoren, især til praktiserende læge- og speciallægeklinikker. Læs mere her
  • I 2017 bliver A-Data certificeret efter informationssikkerhedsstandarden ISO 27001:2013. Det betyder, at vi som virksomhed har gennemgået risikovurdering på særligt højt niveau og har skærpet sikkerheden på en lang række områder.
  • A-Data lancerer – som de første på markedet – Fælles Medicinkort og CPR-opslag til tandlæger i programmet TDjournal i 2013.
  • I 2008 bliver virksomheden for første gang Microsoft Gold Certificeret. For at blive certificeret kræves der en meget høj kvalitet og kompetence på adskillige områder.
    I samme år er A-Data med til at udvikle Det Fælles Medicinkort. A-Data rykker til Rødovre i nye lokaler.
  • I 2004 skifter lægejournalsystemet PLC Classic navn til WinPLC – det Windowsbaserede lægejournalsystem – som vi kender det i dag.
  • Virksomheden vokser og i 1995 åbner A-Data et kontor i Jylland.
  • I 1990 bliver A-Data grundlagt af brødrene Jørgen og Flemming Granborg med fokus på, at udvikle software til den primære sundhedssektor i Danmark med lægejournalsystemet PLC Classic.