Nyheder

Nyheder

 • EG A/S køber Aver & Lauritzen

  EG A/S køber Aver & Lauritzen

  EG køber Aver & Lauritzen Kære kunder Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at EG A/S har overtaget Aver & Lauritzen pr. 1. juli 2021. De to grundlæggere …Læs mere »
 • Nemmere integration med WinPLC

  Nemmere integration med WinPLC

  Nemmere integration med WinPLC Nu bliver det nemmere at integrere testudstyr med lægesystemet WinPLC Med LabResult API tilbyder vi mulighed for at integrere eksterne applikationer med WinPLC på en fleksibel …Læs mere »
 • Nyt spændende pilotprojekt

  Nyt spændende pilotprojekt

  Nyt spændende pilotprojekt   Diagnosekortet klar i WinPLC Vi glæder os over, at vi nu har sendt første betaversion af Diagnosekortet ud til tre pilotklinikker. Det er PLO og DSAM, …Læs mere »
 • Spændende kurser til WinPLC

  Spændende kurser til WinPLC

  WinPLC-kurser i maj / juni Vi udbyder tre WinPLC-kurser Fokus på kronikere i WinPLC Bliv superbruger i WinPLC Bliv superbruger i kalenderen De tre kurser afvikles alle som webinarer.  Læs mere »
 • Nyt hardware-koncept giver udvidet garanti

  Nyt hardware-koncept giver udvidet garanti

  Nyt hardware-koncept og aktuelle webinarer Nyt hardware-koncept giver udvidet garanti WinPLC og EG Clinea-kunderne får bedre betingelser på hardware, når nyt fælles hardware-sortiment rulles ud i EG Healthcare.   Webinarer …Læs mere »
 • Journaludtrækket bliver til WinPLC Arkivskabet

  Journaludtrækket bliver til WinPLC Arkivskabet

  Journaludtrækker bliver til WinPLC Arkivskabet Vi har arbejdet intensivt med at forbedre F2-hjælpen, og har i samme ombæring omdøbt modulet til Arkivskabet. Selve formålet med Arkivskabet er at kunne mindske …Læs mere »
 • Adgang til Ordiprax+ fra WinPLC

  Adgang til Ordiprax+ fra WinPLC

  Adgang til Ordiprax+ fra WinPLC Husk, at du kan tilgå Ordiprax+ direkte fra WinPLC. Med værktøjet Ordiprax+ kan du som almen praktiserende læge få et bedre overblik over egne ordinationer …Læs mere »
 • Tandlæger: Tre tips til TDjournal

  Tandlæger: Tre tips til TDjournal

  Tandlæger: Tre tips til TDjournal Du får her tre tips til din TDjournal vedr.: Genvejstaster til poche Direkte integration med EDI Portalen Rødmarkering ved blodfortyndende i FMKLæs mere »
 • Tandlæger: Nyhedsbrev marts 2021

  Tandlæger: Nyhedsbrev marts 2021

  Tandlæger: Nyhedsbrev marts 2021 TDjournal er med i front hos EG Healthcare Nye kald til EDI Portalen og flere nye funktioner vil løfte TDjournal. Det er intentionen, efter at A-Data …Læs mere »
 • Få et tjek af jeres it-sikkerhed

  Få et tjek af jeres it-sikkerhed

  Få et tjek af jeres it-sikkerhed Få styr på it-sikkerheden, så 'døren ikke står åben' på jeres it-systemer og enheder. Manglende it-sikkerhed kan koste dyrt og skabe mangel på compliance. …Læs mere »
 • Spændende kurser til WinPLC

  Spændende kurser til WinPLC

  Spændende kurser til WinPLC Nye WinPLC-kurser i februar Det er vigtigt for os, at du som bruger kender vores programmer godt, så du får fuldt udbytte af alle funktioner. Vi …Læs mere »
 • Bivirkningsindberetning og 4 nye udviklingsprojekter

  Bivirkningsindberetning og 4 nye udviklingsprojekter

  Bivirkningsindberetning virker Det intensive arbejde med at udvikle nye it-understøttende løsninger giver resultater. Michael Frank Christensen, VP, EG Healthcare, hylder Covid-19-indsatsen og den hurtige eksekvering netop nu, hvor der er …Læs mere »
 • 2020 er året vi sent glemmer

  2020 er året vi sent glemmer

  2020 ER ÅRET VI SENT GLEMMER 2020 blev et år, hvor Covid-19 vendte op og ned på alt. Michael Frank Christensen, EG Healthcare, gør status efter et udfordrende år, der …Læs mere »
 • Beslutningsstøtte

  Beslutningsstøtte

  Få aktiveret Beslutningsstøtte i WinPLC Vi kan nu tilbyde Beslutningsstøtte til alle WinPLC-brugere - et redskab, som kan give jer en hjælpende hånd i hverdagen. Få aktiveret Beslutningsstøtte ved at …Læs mere »
 • Softphone

  Softphone

  Brug din telefon hvor som helst, når som helst Derfor lancerer A-Data nu Softphone-løsningen som har til formål at gøre arbejdsdagen nemmere for jer, da du med vores softphone kan …Læs mere »
 • Sådan bruger du supporten hos A-Data

  Sådan bruger du supporten hos A-Data

  Sådan bruger du supporten hos A-Data Fra d. 15. december 2020 skifter A-Data telefonisystem og vil i fremtiden benytte det samme telefonisystem, som resten af EG Healthcare. For dig som …Læs mere »
 • Praksislægernes styrkede digitale profil giver genvalg til formand

  Praksislægernes styrkede digitale profil giver genvalg til formand

  Praksislægernes styrkede digitale profil giver genvalg til formand Den genvalgte formand for Primærsektorens Leverandørforum, Michael Frank Christensen, EG Healthcare, er stolt over medlemmernes tillid og lover at bruge sine kræfter …Læs mere »
 • Vil du se eller gense årsmødet?

  Vil du se eller gense årsmødet?

  Vil du se eller gense årsmødet? Det kan du nu - og få det sidste nye fra A-Data og EG Healthcare Måske havde du ikke mulighed for at deltage i …Læs mere »
 • Beslutningsstøttetilmeldsoftphone

  Beslutningsstøttetilmeldsoftphone

  Tilmelding til Softphone Tilmelding til beslutningsstøtteLæs mere »
 • 2 Gratis Webinar lægedage.

  2 Gratis Webinar lægedage.

  Gratis webinar Vi inviterer til to gratis webinarer, da Lægedage desværre ikke bliver afholdt i år. Derfor håber vi, at I har lyst til at deltage på vores gratis webinarer, …Læs mere »