Nyheder

Nyheder

 • Setup skal være helt rigtigt

  Setup skal være helt rigtigt

  Setup skal være helt rigtigt Vi laver en langsigtet plan med grobund i erfaringer og dialoger mellem afdelingerne og brugerne, siger Morten Breuning, manager i EG Healthcare Sales. Planen er …Læs mere »
 • Årsmøde i brugergruppen

  Årsmøde i brugergruppen

  Invitation og tilmelding til årsmøde - vores fysiske årsmøde er aflyst, men...   Vi plejer at mødes på Glostrup Park Hotel til den årlige generalforsamling og årsmøde i brugergruppen, hvilket …Læs mere »
 • Helhjertet opbakning til samarbejdet

  Helhjertet opbakning til samarbejdet

  Helhjertet opbakning til samarbejdet Tre måneder er gået siden A-Data formelt blev en del af EG Healthcare. Det fælles samarbejde er kickstartet med workshops og aktiviteter på tværs af afdelinger, …Læs mere »
 • Gratis webinar

  Gratis webinar

  Gratis webinar om IT-sikkerhed To timer, der giver dig ny viden om IT-sikkerhedLæs mere »
 • EG-opkøb

  EG-opkøb

  EG-opkøb: Stigende krav til sundheds-it ligger bag opkøb af A-Data 02. september 2020Læs mere »
 • Besvar spørgeskema og vind en bærbar

  Besvar spørgeskema og vind en bærbar

  Besvar spørgeskema og vind en bærbar I samarbejde med MedCom laver vi en undersøgelse af Patientoverblikket - og i den forbindelse har vi udformet et spørgeskema, som vi håber, du …Læs mere »
 • Mød Nicholas

  Mød Nicholas

  Husker du at ringe til os? Her er Nicholas. Ved et rutinetjek opdagede han en ustabil forbindelse hos en af vores kunder. Problemet havde resulteret i mangelfuld backup og lange …Læs mere »
 • EG A/S køber A-Data A/S

  EG A/S køber A-Data A/S

  EG A/S køber A-Data A/S EG A/S har pr. 01.07.2020 købt A-Data A/S. Det bedste fra to verdener A-Data A/S og EG Healthcare er et fantastisk match. A-Data passer ind …Læs mere »
 • A-Data indstillet til nyt ISO 27001 certifikat

  A-Data indstillet til nyt ISO 27001 certifikat

  A-Data indstillet til nyt ISO 27001 certifikat Det er med stolthed og stor begejstring, at vi kan fortælle, at vi igen er gået igennem auditering og nu er indstillet til …Læs mere »
 • Send SMS til alle klinikkens borgere

  Send SMS til alle klinikkens borgere

  COVID-19 Send SMS til alle klinikkens tilknyttede borgere Vi vil gerne hjælpe med at gøre det hele lidt nemmere for jer i denne tid. Har I behov for at kommunikere …Læs mere »
 • Videokonsultationer er klar

  Videokonsultationer er klar

  Videokonsultationer er klar  Undgå smitte - hold videokonsultationer med dine patienter Et tæt samarbejde mellem PLO, PLSP og lægepraksissystemerne har resulteret i, at vi på rekordtid har gjort videokonsultationer til …Læs mere »
 • Midlertidig chatfunktion

  Midlertidig chatfunktion

  Bestilling af midlertidig chatfunktion Vi ved, at presset på klinikkerne er stort i disse tider, og vi vil gerne støtte jeres arbejde så meget som muligt i WinPLC. Spænder båndbredden …Læs mere »
 • Coronavirus – status i A-Data

  Coronavirus – status i A-Data

  CORONAVIRUS – COVID-19 Status i A-Data 16. marts 2020 kl. 14:45 A-Data kører fortsat med normal bemanding. Vi er klar til at servicere jer på vanlig vis. Kurset “Bliv superbruger …Læs mere »
 • Åbent for tidsbestilling i Min Læge app’en

  Åbent for tidsbestilling i Min Læge app’en

  Nyt: Tidsbestilling i Min Læge app Vi er rigtig stolte af at være blandt de første systemhuse til at aktivere online tidsbestilling i Min Læge app’en, så I nu kan …Læs mere »
 • Nye kursusdatoer 2020

  Nye kursusdatoer 2020

    Nye kursusdatoer 2020   Bliv superbruger i kalenderen Lær aftalekalenderen bedre at kende og bliv fortrolig med den. Kurset giver kendskab til alle funktioner i aftalekalenderen, så du kan …Læs mere »
 • Gratis fyraftensmøde

  Gratis fyraftensmøde

  Du er inviteret til gratis fyraftensmøde SydKIP inviterer til gratis fyraftensmøde for WinPLC-brugere tirsdag d. 3. marts, kl. 16.30-20.00. Til mødet vil udvalgte emner og tips & tricks blive gennemgået …Læs mere »
 • Tak for besøget på Lægedage 2019

  Tak for besøget på Lægedage 2019

  Tusind tak for besøget på Lægedage 2019 Først og fremmest et kæmpe tak for en rigtig god ude på Lægedage i Bella Centeret. Det er en fornøjelse at være i …Læs mere »
 • Mød os til Lægedage 2019

  Mød os til Lægedage 2019

  Mød os på Lægedage 2019 Lægedage 2019 nærmer sig med hastige skridt - og vi er i fuld sving med forberedelserne. Vi glæder os til at tage imod jer ved …Læs mere »
 • Invitation til generalforsamling 2019

  Invitation til generalforsamling 2019

  Invitation til generalforsamling – og årsmøde i brugergruppen WinPLC 2019 Brugergruppens bestyrelse inviterer til generalforsamling og årsmøde lørdag d. 26. oktober. Som tidligere vil der sideløbende med generalforsamlingen være undervisning …Læs mere »
 • Tak for besøget til DSOHH Efteruddannelseskursus og DØNHO

  Tak for besøget til DSOHH Efteruddannelseskursus og DØNHO

  Tak for besøget på DSOHH Efteruddannelseskursus og DØNHO 2019 Sensommeren har budt på deltagelse til messerne, DSOHH Efteruddannelseskursus og DØNHO - og vi vil gerne sige tak for nogle fantastiske …Læs mere »