Nyheder

Nyheder

 • EG A/S køber A-Data A/S

  EG A/S køber A-Data A/S

  EG A/S køber A-Data A/S EG A/S har pr. 01.07.2020 købt A-Data A/S. Det bedste fra to verdener A-Data A/S og EG Healthcare er et fantastisk match. A-Data passer ind …Læs mere »
 • A-Data indstillet til nyt ISO 27001 certifikat

  A-Data indstillet til nyt ISO 27001 certifikat

  A-Data indstillet til nyt ISO 27001 certifikat Det er med stolthed og stor begejstring, at vi kan fortælle, at vi igen er gået igennem auditering og nu er indstillet til …Læs mere »
 • Send SMS til alle klinikkens borgere

  Send SMS til alle klinikkens borgere

  COVID-19 Send SMS til alle klinikkens tilknyttede borgere Vi vil gerne hjælpe med at gøre det hele lidt nemmere for jer i denne tid. Har I behov for at kommunikere …Læs mere »
 • Videokonsultationer er klar

  Videokonsultationer er klar

  Videokonsultationer er klar  Undgå smitte - hold videokonsultationer med dine patienter Et tæt samarbejde mellem PLO, PLSP og lægepraksissystemerne har resulteret i, at vi på rekordtid har gjort videokonsultationer til …Læs mere »
 • Midlertidig chatfunktion

  Midlertidig chatfunktion

  Bestilling af midlertidig chatfunktion Vi ved, at presset på klinikkerne er stort i disse tider, og vi vil gerne støtte jeres arbejde så meget som muligt i WinPLC. Spænder båndbredden …Læs mere »
 • Coronavirus – status i A-Data

  Coronavirus – status i A-Data

  CORONAVIRUS – COVID-19 Status i A-Data 16. marts 2020 kl. 14:45 A-Data kører fortsat med normal bemanding. Vi er klar til at servicere jer på vanlig vis. Kurset “Bliv superbruger …Læs mere »
 • Åbent for tidsbestilling i Min Læge app’en

  Åbent for tidsbestilling i Min Læge app’en

  Nyt: Tidsbestilling i Min Læge app Vi er rigtig stolte af at være blandt de første systemhuse til at aktivere online tidsbestilling i Min Læge app’en, så I nu kan …Læs mere »
 • Nye kursusdatoer 2020

  Nye kursusdatoer 2020

    Nye kursusdatoer 2020   Bliv superbruger i kalenderen Lær aftalekalenderen bedre at kende og bliv fortrolig med den. Kurset giver kendskab til alle funktioner i aftalekalenderen, så du kan …Læs mere »
 • Gratis fyraftensmøde

  Gratis fyraftensmøde

  Du er inviteret til gratis fyraftensmøde SydKIP inviterer til gratis fyraftensmøde for WinPLC-brugere tirsdag d. 3. marts, kl. 16.30-20.00. Til mødet vil udvalgte emner og tips & tricks blive gennemgået …Læs mere »
 • Tak for besøget på Lægedage 2019

  Tak for besøget på Lægedage 2019

  Tusind tak for besøget på Lægedage 2019 Først og fremmest et kæmpe tak for en rigtig god ude på Lægedage i Bella Centeret. Det er en fornøjelse at være i …Læs mere »
 • Mød os til Lægedage 2019

  Mød os til Lægedage 2019

  Mød os på Lægedage 2019 Lægedage 2019 nærmer sig med hastige skridt - og vi er i fuld sving med forberedelserne. Vi glæder os til at tage imod jer ved …Læs mere »
 • Invitation til generalforsamling 2019

  Invitation til generalforsamling 2019

  Invitation til generalforsamling – og årsmøde i brugergruppen WinPLC 2019 Brugergruppens bestyrelse inviterer til generalforsamling og årsmøde lørdag d. 26. oktober. Som tidligere vil der sideløbende med generalforsamlingen være undervisning …Læs mere »
 • Tak for besøget til DSOHH Efteruddannelseskursus og DØNHO

  Tak for besøget til DSOHH Efteruddannelseskursus og DØNHO

  Tak for besøget på DSOHH Efteruddannelseskursus og DØNHO 2019 Sensommeren har budt på deltagelse til messerne, DSOHH Efteruddannelseskursus og DØNHO - og vi vil gerne sige tak for nogle fantastiske …Læs mere »
 • Tusind tak til vores DHL-deltagere

  Tusind tak til vores DHL-deltagere

  Tusind tak til alle vores deltagere i DHL Stafetten 2019 Fra alle os i A-Data skal der lyde et stort tak til vores friske kunder, som løb og gik sammen …Læs mere »
 • ISO: Vi fejrer re-certificering

  ISO: Vi fejrer re-certificering

  ISO: Vi fejrer re-certificering   27. marts 2019 Vi er meget stolte af at kunne fortælle jer, at vi igen i år er blevet re-certificeret efter informationssikkerhedsstandarden ISO 27001:2013. Hvert …Læs mere »
 • Vi har trukket en vinder!

  Vi har trukket en vinder!

  Vi har trukket en vinder! Kære alle besøgende på vores stand på Lægedage, Tusind tak for jeres deltagelse i A-Datas konkurrence på Lægedage 2018. Vi har nu udtrukket en vinder …Læs mere »
 • Tusind tak for besøget på Lægedage 2018

  Tusind tak for besøget på Lægedage 2018

  Tusind tak for besøget Kære deltagere på Lægedage Vi vil gerne takke jer for en rigtig god uge i Bella Centeret. Det er altid en fornøjelse at være i jeres …Læs mere »
 • Kom til gratis kursus på Bornholm

  Kom til gratis kursus på Bornholm

  Kom til gratis kursus på Bornholm A-Data byder velkommen til gratis kursus i: Forløbsplaner Patientudtræk – Se hvordan du bruger og får mest ud af statistikmodulet Opfølgningsforløb m.m. Tid og …Læs mere »
 • Invitation til generalforsamling 2018

  Invitation til generalforsamling 2018

  Invitation til generalforsamling – og årsmøde i brugergruppen WinPLC 2018 Brugergruppens bestyrelse inviterer til generalforsamling og årsmøde lørdag d. 10. november. Som tidligere vil der sideløbende med generalforsamlingen være undervisning …Læs mere »
 • Tusind tak til alle DHL-deltagere

  Tusind tak til alle DHL-deltagere

  Tusind tak til deltagerne i DHL Stafetten Fra os i A-Data skal der lyde en stor tak til vores kunder, som løb og gik sammen med os til DHL Stafetten …Læs mere »