leverandørservice

Ledig stilling: softwareudvikler

Fullstack softwareudvikler

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle spændende og brugervenlige løsninger til sundhedssektoren, og er du i interesseret i webudvikling og Windows desktop udvikling? Tænker du netop nu ja?

A-Data tilbyder en interessant stilling som fullstack softwareudvikler i Horsens
Du bliver en del af vores udviklingsafdeling, som har stor erfaring i at udvikle specialiserede løsninger til sundhedssektoren. Du får rig mulighed for at forme udviklingen i samarbejde med dine kollegaer i et spændende miljø, som er præget af både korte og længerevarende projekter. Her tager alle initiativ og byder ind med ideer og forslag – der er ofte en kort beslutningsproces og ikke langt fra tanke til handling.

Udviklingsafdelingen har udviklere siddende på A-Datas kontor i Rødovre og Horsens. Dit arbejdssted vil være på vores kontor i Horsens, men der kan forekomme mødeaktivitet på hovedkontoret i Rødovre og andre steder i landet. Bemærk venligst at koncernsproget er dansk.

Om stillingen
I dit opstartsforløb vil du arbejde på et spændende projekt, der bl.a. omhandler billedhåndtering og -deling, hvor du får rig mulighed for at arbejde selvstændigt og bruge dine kompetencer. Projektet indebærer både front- og back-end udvikling og vil styrke dit kendskab til teknologier som ASP.NET MVC og SQL. Engagement, interesse og god kommunikation er afgørende for en god opstart, hvorfor du i opstartsforløbet tilknyttes en mentor til afholdelse af ugentlige statusmøder og løsningsorienterede dialoger.

Som ansøger til stillingen er det en fordel, hvis du:

  • har erfaring med udvikling i Visual Studio
  • har erfaring med objektorienteret softwareudvikling i .NET/C#
  • har erfaring med udvikling i ASP.NET, HTML5, CSS og JavaScript
  • har indsigt i design og implementering af SQL Server databaser
  • kan arbejde selvstændigt, prioritere arbejdsopgaverne og er løsningsorienteret
  • kan tilegne dig nye tekniske færdigheder for at løse opgaverne

Fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv
Vi tilbyder en interessant og afvekslende fuldtidsstilling i et spændende miljø med gode medarbejdervilkår. Vi har en åben og uformel omgangstone med fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Vi sætter pris på humor, engagement og fællesskab og har en fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv. Ud over at blive ansat i en virksomhed, som er frontløber inden for den digitale sundhedsreform, bliver du en del af en virksomhed med en masse søde kollegaer, hvor kaffe, kage og god stemning er i højsædet.

Om A-Data
A-Data er en højt specialiseret virksomhed, som udvikler softwareløsninger til det danske sundhedsvæsenet, herunder læger, tandlæger og fodterapeuter. Vores produkter sikrer journalisering og behandlingsregistrering i primærsektoren. Hos A-Data arbejder vi hver dag for at være de bedste, hvor vi lægger vægt på udvikling, driftssikkerhed og support. Det er vores mål at være den samarbejdspartner, som leverer den bedste service og kvalitet.

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil med ombord, så send os din ansøgning og CV snarest muligt til job@a-data.dk. Ansøgningen skal mærkes med ”Fullstack softwareudvikler” i emnefeltet. Vi afholder løbende samtaler på vores kontor i Horsens.