leverandørservice

Ledig stilling: Salgskonsulent

Salgskonsulent til IT-virksomhed i sundhedsvæsenet

Brænder du for salg, god service og langsigtede kunderelationer? Så har A-Data måske drømmejobbet til dig!

Som vores nye salgskonsulent indgår du i et mindre salgsteam, der har til formål at udvide vores kundegruppe på det danske marked, samt at opretholde det gode samarbejde med eksisterende kunder.

Vi leder efter dig, der har flere års erfaring med målrettet og struktureret salg, og sætter en ære i at have den bedste faglighed og viden om de produkter du sælger.

 

Kunderelationen er alfa og omega

Hos A-Data udvikler vi unikke IT-løsninger til det danske sundhedsvæsen for bl.a. læger og tandlæger. Vores kunder er meget afhængige af de services vi tilbyder, så derfor er service, stabilitet og sikkerhed af allerhøjeste prioritet.

Vi er certificeret efter informationssikkerhedsstandarden ISO 27001:2013, hvilket betyder, at vi som virksomhed har gennemgået risikovurdering på særligt højt niveau. Alle medarbejdere har et ansvar for at overholde de regler, retningslinjer og procedurer, som certificeringen kræver.

Du bliver sammen med resten af salgsteamet A-Datas ansigt udadtil og har ansvaret for at opbygge og vedligeholde langvarige, tillidsfulde relationer til vores kunder.

Vores hovedprodukt er klinikkens IT-system til administration og journalføring. Dertil hører en lang række services og produkter, som du kan læse mere om her på vores hjemmeside.

Dine arbejdsopgaver
 • Opsøgende salg til potentielle kunder via besøg og telefon
 • Afholde salgsbesøg, opfølgning, demonstration og undervisning
 • Rådgivning og kundepleje af eksisterende kunder
 • Tilbudsskrivning og opfølgning
 • Deltage i tæt samarbejde med andre afdelinger
 • Messedeltagelse og planlægning
Vi forestiller os, at
 • Du har flere års erfaring med salg
 • Du motiveres af salg, selvom et salgsforløb kan tage lang tid.
 • Du har erfaring med demonstration af softwareprodukter (og/eller undervisning)
 • Du har en god forståelse for IT og lyst til at lære mere
 • Du rummer faglighed og en høj troværdighed
 • Du er god til at tage initiativ og se muligheder

Som person er du positiv, ansvarsbevidst og engageret. Du er præsentabel og brænder for at sætte vores kunder i centrum. Du bidrager positivt til vores fællesskab og er en stabil kollega.

Fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en virksomhed med fokus på vækst, udvikling og sundhed. Der er løn efter kvalifikationer, og vi har en fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv.

Vi sørger for, at du får grundig oplæring i vores produkter og procedurer. Du vil udvikle dig fagligt såvel som personligt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på humor, engagement og fællesskab.

Din arbejdsplads vil være i Rødovre, og der skal påregnes kundemøder på hele Sjælland, hvorfor det er nødvendigt, at du har egen bil og B-kørekort. Du skal kunne forevise straffeattest.

Kontakt 

Send din ansøgning og CV til job@a-data.dk. Ansøgningen mærkes ”Salgskonsulent” i emnefeltet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Casper Weichel på tlf. 50 50 60 44 eller cw@a-data.dk.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag.

ledig stilling

Konvertering