business

Ledig stilling: Projektleder

Projektleder

Til vores vidensafdeling i Rødovre søger vi en projektleder, der har ambitioner om at gøre en forskel for vores kunder og pilotprojekter.

Vi leder efter dig, som er selvkørende og struktureret – og ønsker at indgå i en dynamisk hverdag.

Som projektleder er du en central person både internt og eksternt i virksomheden, da du kommer til at arbejde tæt sammen med de forskellige afdelinger i virksomheden for at kunne give kunden den bedste oplevelse.

Dine primære arbejdsområder

I vidensafdelingen sigter vi efter at være garant for den gode kundeoplevelse. Og en af dine vigtigste opgaver bliver at sikre, at nye kunder får en tryg og god opstartsfase.

I det daglige er du behjælpelig internt i huset med at afklare spørgsmål fra salg-, hotline-, teknik- og udviklingsafdelingen. Der kommer løbende nye udviklingsønsker, som skal valideres, beskrives og derefter dokumenteres, inden planlægning af opdateringer kan rulles ud til kunder.

Du får rig mulighed for at forme udviklingen i samarbejde med kunder, kollegaer samt eksterne samarbejdspartnere og deltage i spændende digitale sundhedsprojekter.

Rollen har en høj grad af selvstændighed, og du skal kunne bevare det store overblik, men allermest skal du have lyst til at gøre en forskel over for vores kunder. Du vil naturligvis få den nødvendige oplæring, så du hurtigst muligt kan begynde at arbejde selvstændigt.

Arbejdsopgaver

  • Udarbejde dokumentation og brugervejledninger
  • Udarbejdelse af opdateringsdokumentation
  • Test af nye funktionaliteter
  • Test og beskrivelse af fejl
  • Tæt, tværfagligt samarbejde i forbindelse med forskellige projekter
  • Planlægning af udviklingsopgaver

Tjekliste

Din profil

Vi søger en kollega, som har erfaring med projektledelse og gerne kendskab til sundheds-IT. Projektledelse er din kernekompetence, og du er bekendt med de grundlæggende principper i god projektledelse, som du kan efterleve:

  • Du har overblik over dine projekter, og det falder dig naturligt at tænke to skridt frem
  • Du er kreativ, inspirerende og engagerende i din arbejdsform og adfærd
  • Du kan selv løbe med bolden og tage stilling til løsninger
  • Du kan sætte dig ind i projekter, der skal udvikles og implementeres
  • Du har en god og struktureret styringsrutine

Som person er du glad, handlekraftig, struktureret og engageret. Du er præsentabel og elsker at møde vores kunder og sætte dem i centrum, hvorfor det også er vigtigt, at du har gode formidlingsevner. Du har gode, sociale kompetencer med flair for samarbejde og samskabelse.

Om stillingen og dit nye team

Du bliver en del af et team bestående af kundekonsulenter, hvor I sammen har ansvaret for at drive Vidensafdelingen, hvor der er tæt kontakt og dialog med kunderne. I samarbejde med kunder og kollegaer kommer du til at udvikle og implementere nye projekter samt komme med input til forbedringer.
Som projektleder i A-Data er du det vigtigste bindeled mellem vores kunder og vores forskellige afdelinger – og det er dit ansvar at få dette samarbejde til at forløbe så gnidningsfrit som overhovedet muligt.
Du bliver en del af et fantastisk team, som hjælper og støtter op om hinanden.

Om A-Data

A-Data er en højt specialiseret virksomhed, som udvikler softwareløsninger til sundhedsvæsenet og medlemsorganisationer. Hos A-Data arbejder vi hver dag for at være de bedste, hvor vi lægger vægt på udvikling, driftssikkerhed og support. Det er vores mål at være den samarbejdspartner, som leverer den bedste service og kvalitet.

Fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv

Vi tilbyder en interessant og afvekslende fuldtidsstilling i et spændende miljø med gode medarbejdervilkår. Vi har en åben og uformel omgangstone med fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Vi sætter pris på humor, engagement og fællesskab og har en fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv. Ud over at blive ansat i en virksomhed, som er frontløber inden for den digitale sundhedsreform, bliver du en del af en virksomhed med en masse søde kollegaer, hvor kaffe, kage og god stemning er i højsædet.
Løn efter kvalifikationer.

Din arbejdsplads vil være på vores kontor i Rødovre, men der kan forekomme kundebesøg både øst og vest for Storebælt.

Kørekort er et krav. Straffeattest skal kunne forevises på forlangende.

Kontakt

Send din ansøgning og CV til job@a-data.dk. Ansøgningen mærkes "Projektleder" i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Beate Gade på tlf. 50 50 60 45.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag.