ledig stilling

Ledig stilling: .NET-systemudvikler

 
 

.NET-systemudvikler med lyst til at gøre en forskel

Har du lyst til at have hænderne ned i nogle at de mest spændende udviklingsopgaver i sundhedsvæsenet og elsker du at arbejde i et Microsoft udviklingsmiljø?

Er du struktureret? Har du det store overblik med øje for detaljen og allermest har du lyst til at gøre en forskel?

Hos A-Data får du lov til at udfolde dig

Dine arbejdsopgaver bliver at designe og implementere brugergrænseflader og backend til vores løsninger samt at deltage i udviklingen til sundhedsvæsenet.

Du kommer til at arbejde i et parallelt forløb med teamet som rummer stor erfaring, så der er mulighed for et unikt oplæringsforløb.

Foruden interne udviklingsopgaver vil du også deltage i planlægning af kommende releases og ny udvikling. Du får rig mulighed for at forme udviklingen i samarbejde med dine kollegaer hvor alle byder ind.

winplc bruger

.NET/C# med en twist af C++

Vi søger dig der har minimum 8 års erfaring med Visual Studio, Windows forms, objektorienteret softwareudvikling i .NET/C# samt lidt C++.

Du er en haj til SQL, har indsigt i design af databaser og kender til XML, REST og JSON. Du er i stand til at dokumentere samt at overholde deadlines.

Du evner en høj grad af sikkerhed i de valgte procedurer, kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere.

Som person er du glad, ansvarsbevidst og engageret. Du er præsentabel og elsker at sætte vores kunders ønsker i centrum. Du bidrager positivt til vores fællesskab, er en stabil kollega og en man kan sparre med.

Fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en virksomhed med fokus på vækst, udvikling og sundhed. Der er løn efter kvalifikationer og vi har en fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv.

Du vil udvikle dig fagligt såvel som personligt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på humor, engagement og fællesskab.

Din arbejdsplads vil hovedsagelig være i Rødovre, men der vil forekomme besøg på vores kontor i Horsens og mødeaktivitet.

ledig stilling

 
Kontakt

Send din ansøgning og CV til job@a-data.dk.
Ansøgningen mærkes ".NET systemudvikler" i emnefeltet.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Michael Berglund på tlf. 2632 6043.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag.