leverandørservice

Ledig stilling: Kundekonsulent med erfaring i undervisning

Kundekonsulent med erfaring i undervisning (Horsens)

Vi søger en engageret og servicemindet kundekonsulent til vores vidensafdeling i Horsens.

A-Data er en højt specialiseret virksomhed, som udvikler softwareløsninger til sundhedsvæsenet og medlemsorganisationer. Hos A-Data arbejder vi hver dag for at være de bedste, hvor vi lægger vægt på udvikling, driftssikkerhed og support. Det er vores mål at være den samarbejdspartner, som leverer den bedste service og kvalitet.

Hos A-Data får du lov til at udfolde dig

Dine arbejdsopgaver er mangfoldige, men overordnet set er du vores kunders advokat med fokus på den gode kunderelation. Du vil sammen med teamet stå for implementering og undervisning af nye kunder samt planlægning af kurser for eksisterende kunder. Du får rig mulighed for at forme udviklingen i samarbejde med dine kollegaer og deltage i spændende digitale sundhedsprojekter. Rollen har en høj grad af selvstændighed, og du skal kunne bevare det store overblik, men allermest skal du have lyst til at gøre en forskel over for vores kunder.

Du vil naturligvis få den nødvendige oplæring, så du hurtigst muligt kan begynde at arbejde selvstændigt med opgaverne.

Din profil
Vi søger en kollega, som har erfaring med undervisning og gerne kendskab til sundheds IT – måske arbejder du i dag i en lægepraksis? Det er en forudsætning, at du er god til dansk både i skrift og tale og har erfaring med Office365. Det er en fordel, hvis du har erfaring med udformning af produktdokumentation eller vejledninger. Vi har travlt, så du skal kunne bevare fokus, prioritere og ikke lade dig stresse af flere bolde i luften. Samarbejde på tværs af afdelinger er centralt, for at vi kan yde den bedste service og kvalitet, så det er vigtigt, at du har lyst til indgå i et tæt, positivt og forpligtende samarbejde med dine kollegaer.

Som person er du glad, ansvarsbevidst og engageret. Du er præsentabel og elsker at sætte vores kunder i centrum. Du bidrager positivt til vores fællesskab, er en stabil kollega, som man samtidig kan sparre med.

Fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv
Vi tilbyder en interessant og afvekslende fuldtidsstilling i et spændende miljø med gode medarbejdervilkår. Vi har en åben og uformel omgangstone med fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Vi sætter pris på humor, engagement og fællesskab og har en fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv. Udover at blive ansat i en virksomhed, som er frontløber inden for den digitale sundhedsreform, bliver du en del af en virksomhed med en masse søde kollegaer, hvor kaffe og god stemning er i højsædet.

Løn efter kvalifikationer.

Din arbejdsplads vil hovedsageligt være i Horsens, men der vil forekomme undervisning og kundebesøg både øst og vest for Storebælt.

Arbejdstiden er hverdage 8-16 (flextider forekommer ved kurser).

Kørekort B er en forudsætning for ansættelse. Straffeattest skal kunne forevises på forlangende.

Kontakt
Send din ansøgning og CV til job@a-data.dk

Ansøgningen mærkes “kundekonsulent” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Beate Gade på tlf. 50 50 60 45.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag.