business

Ledig stilling: IT-tekniker med komfortzone i sikkerhed

IT-tekniker med komfortzone i sikkerhed

Er du den, der altid er opmærksom på sikkerhed, og har du lyst til at holde sikkerheden på linje med de nye krav, som persondataforordningen stiller over for vores kunder?

Vil du løse generelle tekniske opgaver og forstår du vigtigheden af god kundeservice?

 

Kompetente og engagerede kollegaer

Som vores nye kollega får du et sjovt, afvekslende og ikke mindst udfordrende job, hvor ikke 2 dage er ens i en virksomhed, der er højt specialiseret inden for softwareløsninger til sundhedsvæsenet.

Dit nye team består af kompetente og engagerede kollegaer, der dagligt installerer og supporterer vores løsninger samt rådgiver kunderne.

 

Du er og vil være blandt de bedste

Du er klar til at varetage teknikopgaver samt hjælpe vores kunder med styrkelse af sikkerheden i praksis. Det er vigtigt, at du kan stille veldefinerede retningslinjer op for kundernes håndtering af IT og personfølsomme data.

Det er afgørende, at du er er faglig kompetent, præsentabel, selvstændig og kvalitetsbevidst. Du tager initiativ og har en seriøs indstilling til kundeservice og dét at overholde deadlines.

Vi forventer, at du er og vil være blandt de bedste på Microsoft Windows platformen, har kendskab til Microsoft operativsystemer, såvel server som desktop og har en god netværksforståelse.

 

Du har fokus på sikkerhed

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at gennemgå og vurdere sikkerheden på vores installationer hos kunderne, samt at vedligeholde og opsætte god skik.

Vejledning og afholdelse af kurser med fokus på sikkerhed samt konsulentarbejde hos vores kunder vil være en del af dine arbejdsopgaver. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort.

Du vil ligeledes skulle bistå med support, installation, fejlretning og videreudvikling af vores produktpalette.

  

 

3d small people

 

Send din ansøgning allerede i dag 

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning og CV til job@a-data.dk.  

Ansøgningen mærkes ”IT-tekniker Rødovre” i emnefeltet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Martin Svensson på tlf. 38 77 00 40.