hotline support

Ledig stilling: IT-supporter Trainee

IT-supporter Trainee

Brænder du for at arbejde med IT-support? Motiveres du af at give en god kundeoplevelse? Så er du måske vores nye trainee?

Vi søger nye medarbejdere til vores support. Der er tale om trainee-stillinger, hvor der er indbygget oplæring og træning i at yde den bedste kundeservice. Vi lægger vægt på at uddanne de bedste af de bedste, og du vil blive klædt på til dette via vores uddannelses- og traineeprogram.

Som Trainee hos A-Data vil du komme vidt omkring og prøve kræfter med telefonsupport, teknik, IP-telefoni, undervisning og test af nyt programmel. Vi tilbyder en bred palette af opgaver, hvor du vil blive en af de bedste.

Bliv en del af A-data

A-Data er en højt specialiseret virksomhed, som udvikler softwareløsninger til sundhedsvæsenet og medlemsorganisationer. Det er vores mål at være den samarbejdspartner, som leverer den bedste service og kvalitet.

Du får arbejdsplads på vores kontor i Rødovre, og du vil komme vidt omkring i vores organisation. Udover at blive ansat i en virksomhed, som er frontløber inden for den digitale sundhedsreform, bliver du en del af en virksomhed med en masse søde kollegaer, hvor kaffe og god stemning er i højsædet.

Kickstart din karriere

Vi vil sammensætte et individuelt uddannelsesprogram, så du kommer bredt omkring og lærer at yde den bedste service samt få indsigt i brugen af IT i sundhedsvæsenet. En indsigt, som kræver omhyggelighed og en høj grad af troværdighed. Du får sparring og feedback undervejs, og afhængigt af dit engagement og evne til at dygtiggøre dig vil der være mulighed for opgaver med mere ansvar.

Hvad forventer vi af dig?

Det er vigtigt, at du er serviceminded, humoristisk og har mod på at lære og blive en af de bedste. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være indstillet på at lære, men allermest skal du have lyst til at gøre en forskel over for vores kunder.

Kvalifikationer og uddannelse

Du har bestået eller forventer at bestå et relevant grundforløb med et godt resultat. Du skal have kørekort og kunne fremvise en straffeattest.

Hvad kan du forvente af os?

Vi tilbyder en interessant og afvekslende fuldtidsstilling i et spændende miljø med gode medarbejdervilkår. Vi har en åben og uformel omgangstone med fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Vi sætter pris på humor, engagement og fællesskab og har en fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv.

3d small people - call me

Kontakt

Send din ansøgning og CV til job@a-data.dk

Ansøgningen mærkes "IT-supporter Trainee" i emnefeltet.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte
Beate Gade på tlf. 50 50 60 45.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag.