ledig stilling

Ledig stilling: .NET-udvikler (Horsens)

.NET-systemudvikler med lyst til at gøre en forskel (Horsens)

Har du lyst til at have hænderne nede i nogle af de mest spændende udviklingsopgaver i sundhedsvæsenet, og elsker du at arbejde i et Microsoft udviklingsmiljø?

Er du struktureret? Har du det store overblik med øje for detaljen – og allermest – har du lyst til at gøre en forskel?

Hos A-Data får du lov til at udfolde dig

Dine arbejdsopgaver bliver at designe og implementere brugergrænseflader og backend til vores løsninger samt at deltage i udviklingen til sundhedsvæsenet.

Du kommer til at arbejde i et parallelt forløb med teamet, som rummer stor erfaring, så der er mulighed for et unikt oplæringsforløb.

Foruden interne udviklingsopgaver vil du også deltage i planlægning af kommende releases og ny udvikling. Du får rig mulighed for at forme udviklingen i samarbejde med dine kollegaer, hvor alle byder ind.

winplc bruger

.NET C# og måske lidt web

Vi søger dig, der har erfaring med Visual Studio, Windows forms, objektorienteret softwareudvikling i .NET C# og måske lidt web.

Du er god til SQL, datasets og entity framework, har indsigt i design af databaser og kender til XML, REST og JSON. Du er i stand til at dokumentere samt at overholde deadlines.

Du evner en høj grad af sikkerhed i de valgte procedurer, kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere.

Som person er du glad, ansvarsbevidst og engageret. Du er præsentabel og elsker at sætte vores kunders ønsker i centrum. Du bidrager positivt til vores fællesskab, er en stabil kollega og en man kan sparre med.

Fornuftig balance mellem privat og arbejdsliv

Vi tilbyder dig en spændende hverdag i en virksomhed med fokus på vækst, udvikling og sundhed. Der er løn efter kvalifikationer, og vi har en fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv.

Du vil udvikle dig fagligt såvel som personligt i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der sættes pris på humor, engagement og fællesskab.

Din arbejdsplads vil være i Horsens, men der vil forekomme besøg på vores kontor i Rødovre og mødeaktivitet.

Stabilitet, sikkerhed og unikke løsninger

A-Data A/S udvikler og drifter unikke løsninger til det danske sundhedsvæsen for bl.a. læger, tandlæger og fodterapeuter. Vores produkter sikrer journalisering og behandlingsregistrering i primærsektoren og vores mål om at være førende inden for ny funktionalitet på de seneste teknologiske platforme lykkes til fulde.

Vores kunder er meget afhængige af de services, vi tilbyder, så derfor er service, stabilitet og sikkerhed af højeste prioritet.

ledig stilling

 
Kontakt

Send din ansøgning og CV til job@a-data.dk.
Ansøgningen mærkes ".NET-systemudvikler - Horsens" i emnefeltet.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Berglund på tlf. 2632 6043.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning allerede i dag.