ISO 27001

ISO 27001 - en del af A-Datas DNA

I 2017 blev A-Data for første gang certificeret efter den internationale standard ISO 27001:2013. Standarden er udviklet til styring af informationssikkerhed og fungerer som et værktøj, der hjælper virksomheder til at beskytte værdifulde informationer og stiller blandt andet krav til risikostyring, dokumentation af processer samt fordeling af roller og ansvar for informationssikkerhed.

Certificeringen er vores bevis på, at vi som virksomhed lever op de fastlagte krav til etablering, implementering, vedligeholdelse og løbende forbedringer af ledelsessystemet. Som en del af standarden analyserer og bearbejder ledelsen i A-Data løbende en række relevante sikkerhedsrisici på særligt højt niveau. Året rundt arbejder vi med fastlagte procedurer, som sikrer, at alle opgaver og udfordringer løses efter best practice, og at vi altid efterlever de strengeste sikkerhedskrav. På den måde er ledelsessystemet integreret i alle processer og er med til at beskytte og styrke vores virksomhed. Det er uden tvivl blevet en del af A-Datas DNA.

Vi er indstillet til nyt certifikat i 2020

Certifikatet udstedes for 3 år ad gangen. Dog skal vi hvert år auditeres af et eksternt certificeringsorgan (DNV GL Business Assurance) for at sikre, at vi til stadighed efterlever alle krav i standarden og dermed kan beholde vores certifikat. I 2020 udløb vores første certifikat og vi skulle derfor igennem den helt store re-certificering. Under normale forhold besøger og interviewer auditører fra DNV GL de forskellige afdelinger i huset, men på grund af Coronakrisen måtte re-certificeringen gennemføres via videokonference. Derfor var auditørerne på virtuelt besøg hjemme i stuen hos 18 medarbejdere i A-Data, som blev interviewet og testet via videokonference. Trods de ekstraordinære omstændigheder klarede vi auditeringen uden anmærkninger og blev indstillet til det nye certifikat.

Hvad betyder det for dig som kunde?

Der er kun omkring 50 virksomheder i Danmark, som har opnået at blive certificeret efter ISO 27001, og vi har nu på 4. år kunnet opretholde den. Det er vi naturligvis meget stolte af.

For dig som kunde betyder certificeringen, at dine løsninger bliver til og videreudvikles under et ISO 27001 certificeret apparat. Det er markedets bedste blåstempling af din databehandler og leverandør.

Det at vi i A-Data arbejder under et certificeret ledelsessystem på så højt niveau er med til at forbedre og udvikle vores virksomhed kontinuerligt. Du er garanteret højeste drift- og informationssikkerhed og gennemarbejdede procedurer, som giver dig de mest solide løsninger og markedets mest effektive support. Samtidig kan du som dataansvarlig dokumentere en sund og stabil leverandørstyring, hvor du kan stole på, at alle processer er sikret - også i forhold til GDPR.

Har du nogen spørgsmål til vores certificering, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 7260 2965 eller info@a-data.dk.

 

 

Hent vores seneste certifikat herunder.