Glædelig jul

Glædelig jul

Glædelig jul

Julen nærmer sig og vi vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul!

 

Et travlt år går på hæld og vi vil gerne takke jer alle for et godt år med masser af spændende opgaver.

I foråret var der ekstra travlt i A-Data, da vi skulle ISO-certificeres. Det var en stor opgave, som vi løftede i fællesskab, og det er vi meget stolte af. Kravene til sikkerheden hos systemleverandørerne skærpes hele tiden, og vi er glade for, at vi går i front. Året har budt på mange opgaver, og blandt de store var at rulle den nye aftalekalender ud. Vi er glade for, at I har taget så godt imod den.

 

Derudover kunne vi som de første lancere et indberetningsmodul, som overfører data direkte til RKKP databasen. Samtidig har du som læge fået adgang til kvalitetsrapporter, som giver indblik i dine indberettede data. Det synes vi er et vigtigt skridt for arbejdet med kvalitetssikring.

 

2018
I det nye år glæder vi os til at præsentere endnu flere nye tiltag for jer. Vores nye telefonkø-system til IP-telefoni, er på trapperne. Det vil give jer et helt andet overblik over opkald til klinikken. Vores patient-app til tidsbestilling og emailkonsultation er netop nu ude i en testversion. Vi glæder os meget til at få den ud til jer.

 

 

I ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra alle os i A-Data