EG køber Aver & Lauritzen

EG A/S køber Aver & Lauritzen

EG køber Aver & Lauritzen

EG køber Aver & Lauritzen

Kære kunder

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at EG A/S har overtaget Aver & Lauritzen pr. 1. juli 2021.

De to grundlæggere og ejere, Poul Aver og Jens Christian Lauritzen har valgt at blive en del af EG, og sammen ønsker vi at sikre vores kunder de bedste lægesystemer til almen praksis og speciallægeklinikkerne.

Der er brug for konsolidering. De kommende år bliver præget af store krav med blandt andet nye certificeringer, nye kodestandarder og en ny international standard til kommunikation, Fast Healthcare Interoperability Resources, FHIR. Som leverandør skal vi være i konstant udvikling for at levere systemer, der matcher kravene og professionelt understøtter arbejdet i almen- og speciallægepraksis.

Aver & Lauritzen er fremover en del af EG Healthcare, der er den førende leverandør af branchetilpassede IT-systemer til den primære sektor i Danmark. EG Healthcare står bag lægesystemerne EG WinPLC og EG Clinea til 1.100 praktiserende læge- og speciallægeklinikker.

Hvad sker nu?

Som kunde vil I umiddelbart ikke mærke forskel på de løsninger og den service, som I har i dag. På længere sigt giver sammenlægningen muligheder for at integrere løsninger og videreudvikle funktioner på tværs. Fremadrettet ønsker vi at sikre alle vores kunder en brugervenlig, stabil og konkurrencedygtig journalløsning, der matcher de digitale behov i almen- og speciallægepraksis.

Vi glæder os over, at vi nu fælles får flere kræfter til at løfte udviklingen af den primære sundhedssektors journal- og kommunikationsplatforme.

I er naturligvis velkomne til at kontakte os, såfremt I har spørgsmål.

 

De bedste hilsner

Michael Frank Christensen
VP, EG Healthcare, EG A/S
+45 3091 9409 / mifch@eg.dk

Poul Aver & Jens Christian Lauritzen
Aver & Lauritzen ApS
+45 2339 1839 / pa@averlauritzen.dk

 

Gå ikke glip af nyheder!

A-Data er nu en del af EG A/S. For at sikre, at vi må sende mails til dig om nyheder, nyttige tips, kurser og lign., opfordrer vi til, at du tilmelder dig vores nyhedsbreve. Ved at tilmelde dig, er du sikker på fremadrettet at modtage al relevant information om WinPLC.

Tilmeld dig her