Cookie- og persondatapolitik

Cookie- og Persondatapolitik

Vi passer godt på dine personoplysninger hos A-Data. Du kan som kunde eller besøgende på vores hjemmeside stole på, at vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger.

I denne Cookie- og Persondatapolitik for A-Data finder du en beskrivelse af, hvilke data vi indsamler og behandler, hvorfor netop disse data indsamles, og hvad vi anvender dem til. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os/vi indsamler om dig, når du anvender vores tilmeldings-, bestillings-, og kontaktformularer. Du kan også finde information om cookies, som sættes på din computer, tablet m.v., når du besøger vores hjemmeside.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:

A-Data A/S
Rødovrevej 253C
2610 Rødovre
CVR-nr. 14183833

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken eller til måden, vi behandler dine personlige oplysninger, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@a-data.dk eller ringe til os på telefon 38 77 00 40. Du har til enhver tid ret til at få slettet personlige oplysninger, som vi har indsamlet eller som du har givet os i forbindelse med deltagelse i konkurrencer, bestillinger og tilmeldinger via vores hjemmeside samt ved anvendelse af kontaktformularer på hjemmesiden.

Cookies og Pixels

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie.

Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at du har åbnet e-mail funktionen.

Cookies

Når du besøger hjemmesiden www.a-data.dk, benytter vi blandt andet cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokere cookies, kan du se en vejledning her.

Plug-ins fra Facebook og Instagram

Sociale mediers tracking pixel placerer cookies på din computer, som fortæller mediet, at du har været inde på www.a-data.dk. På baggrund af disse cookies kan du opleve at få vist annoncer fra A-Data på de sociale medier. Du kan ændre dine privatlivsindstillinger for visning af annoncer på de respektive sociale medier.

Indsamling af personlige oplysninger

Når du anvender konkurrence-, tilmeldings-, bestillings- og kontaktformularer, opgiver du selv en række almindelige personoplysninger, som vi opbevarer forsvarligt og sletter igen, så snart den pågældende henvendelse er færdigekspederet hos os.

Vi indsamler ikke særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

Behandling af personlige oplysninger

Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, f.eks. når du tilmelder dig et kursus hos A-Data. Det kan f.eks. være nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

Deling af dine personoplysninger

Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre. Vi deler dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen under pkt. 9. “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Kontakt os via ovenstående kontaktoplysninger. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 28-06-2018