Send breve til dine patienter via e-Boks

 

Send breve til dine patienter via e-Boks

Med e-Boks kan du sende information med personfølsomme data til patienten og samtidig overholde de nye skærpede krav i EU’s persondataforordning. Forsendelsen sker direkte fra TDjournal, og klinikken vil i de fleste tilfælde spare både tid og penge, nu hvor der ikke skal pakkes og sendes fysiske breve.

e-Boks er en elektronisk postkasse for borgere og virksomheder. Her tilbydes 100 % leveringssikkerhed og do-kumenter sendes i et sikkert miljø, som lever op til de gældende betingelser for levering af denne type data.

Patienten kan tilgå e-Boks via apps til iPhone, Android, Windows Phone samt mobilt website for adgang uden brug af app. Adgangen er sker med patientens eget NemID og er dermed sikret mod at 3. part får utilsigtet adgang.

Bemærk, at det er klinikkens pligt at sikre patientens samtykke til at sende til dennes e-Boks-postkasse. Sendes der brev uden samtykke vil TDjournal advare men ikke forhindre afsendelsen.

 

  • Gratis tilmelding
  • Filstørrelsen afgør prisen
  • Send følgende dokumenter til patienten direkte fra TDjournal:
  • Regninger
  • Rykkere
  • Overslag
  • Kontoudtog
  • Du får retten til at markedsføre det registrerede varemærke e-Boks, fx ved at lægge logoet og linket www.e-boks.dk på klinikkens hjemmeside.

 

Pris for dokumentforsendelsen er baseret på størrelsen af det dokument, der skal leveres til modtageren. Ved forsendelser af dokumenter større end 60 Kb oplyses den aktuelle filstørrelse, og der gives mulighed for at annullere forsendelsen.

 

Kontakt A-Data for prisliste baseret på filstørrelser.

 

 

 

 e-Boks er et registreret varemærke. 

FAKTA
4,7 millioner danskere er omfattet af lov om digital post.
Af dem er cirka 4,2 millioner tilmeldt, hvilket svarer til cirka 89 procent.
Derudover er cirka 100.000 danskere, der ellers ikke er omfattet af loven, også tilmeldt digital post. Det drejer sig primært om udenlandsdanskere og hjemløse uden bopælsadresse.

En meningsmåling foretaget af Wilke for Ritzau Fokus viser, at over 90 procent af e-Boks brugerne tjekker for post altid eller ofte. Især den ældre generation er særdeles godt med.