TDjournal

TDjournal Tandlægesystem

Tandlægesystem

Overskuelig administration

Detaljeret og brugervenlig patientjournal

Hurtig support — vores svartid er under 1 minut

TDjournalTDjournal

Tandlægeprogrammet TDjournal 

TDjournal tandlægesystem repræsenterer det førende inden for administration, journalføring og regnskab i tandlægeklinikken. Programmet er udviklet i samarbejde med tandlæger. Dette er din garanti for, at kvaliteten er i top.

Overskuelig administration
Med TDjournal er det enkelt at administrere tilkald, udskrive rykkere og regninger samt styre klinikkens patientaftaler. Via CPR-registeret er klinikkens adressekartotek altid opdateret med korrekte adresser. I klinikkens aftalebog kan du se aktuelle patienters tider, administrere venteliste samt angive mødestatus.

Detaljeret og brugervenlig patientjournal
Mulighederne i den elektroniske journal er mange. Den grafiske præsentation giver et detaljeret overblik over behandlingsstatus, uden at du behøver læse i journalteksten. Ydelser påføres let de ønskede tænder og flader. Alt efter materialevalg m.m. bliver ydelserne automatisk udregnet og ført på regning. Der kan tilføjes nye diagnoser, materialer og fraser - alt efter den enkelte behandlers ønsker.

Nem håndtering af regnskab
I TDjournals finansmodul kan du føre regnskab over udgifter og indtægter, som ikke bliver bogført i forbindelse med patientbehandling. Derudover bliver alle indbetalinger, rykkere, afskrivninger m.v., som foretages i administrationen, automatisk posteret i finansmodulet. Du kan let udskrive kontokort, balance og andre oversigter.

 
Book en demo


Demonstrationen tager typisk 45-60 minutter.


Fx hvis I har ønsker om at få gennemgået helt specifikke funktioner eller produkter. Eller hvis I ønsker et andet tidspunkt.

Hvad kunne du tænke dig at vide mere om?

EDI Portalen

EDI Portalen har en overskuelig brugerflade, som gør det nemt at få overblik over alle meddelelser og data.

 

Online booking

Med aftalebogen kan dine patienter hurtigt, nemt og sikkert selv bestille tid til konsultation.

online booking

e-Boks

Med e-Boks kan du sende information med personfølsomme data til patientens e-Boks og samtidig overholde de nye skærpede krav i EU’s persondataforordning.

 
 

 
 
 

Hjemmeside

Vælg mellem 4 forskellige designs, som er optimeret til alle platforme. Vi opretter hjemmesiden ud fra dine ønsker og lærer dig, hvordan du selv kan redigere den, hvis du ønsker dette.

hjemmeside

IP-telefoni

Med IP-telefoni fra A-Data øges klinikkens tilgængelighed betydeligt. Er der flere indgående opkald samtidig, venter patienterne i telefonkø, hvor de får oplyst deres nummer i køen.

ip-telefoni

TDreminder

Med TDreminder kan du sende en sms eller e-mail til patienten om, at de har en tid på klinikken.
 
 

TDreminder
 

IT-kvalitet i tandlægeklinikken

Der er stigende fokus på IT-kvalitet og -sikkerhed i tandlægeklinikken. Læs mere om, hvordan dette påvirker dit arbejde.

IT-kvalitet i tandlægeklinikken