WinPLC

WinPLC Lægesystem

Lægesystem

Attraktiv prisstruktur

Du kan selv opsætte genveje

Hurtig support — vores svartid er under 1 minut

WinPLC

WinPLC Lægesystem

WinPLC Lægesystem er til for at give dig overblik og gøre arbejdsgangene i klinikken lettere. Vi arbejder hver dag for at levere Danmarks hurtigste og mest driftssikre journalsystem.

 

Vi arbejder for dig

Hos A-Data er det nære forhold til kunden helt centralt. Vi følger vores nye brugere tæt og lægger mange kræfter i supporten, så alle kan få hurtig og kompetent hjælp. Mere end 98 % af alle sager til vores hotline løses samme dag.

Internt har vi stor fokus på trivsel, samarbejde og medarbejderudvikling, så der skabes rum for de dygtigste medarbejdere. Fælles faglig stolthed skaber et inspirerende miljø og flotte resultater, som kommer alle vores brugere til gode.
 

Glade brugere kræver ingen binding

De sidste mange år har WinPLC Lægesystem været førende med ny teknologi, og vi er stolte af at være i front, når det gælder udvikling. Det er vores mål at være den samarbejdspartner, som leverer den bedste service og kvalitet.

Vi tror på tilfredse kunder — ikke lange opsigelsesperioder.

Bliv kunde

winning

 

 
Book en demo


Demonstrationen tager typisk 45-60 minutter.


Fx hvis I har ønsker om at få gennemgået helt specifikke funktioner eller produkter. Eller hvis I ønsker et andet tidspunkt.

Hvad kunne du tænke dig at vide mere om?

 

Konvertering til WinPLC

Inden konverteringen har vores tekniske afdeling gennemgået klinikkens udstyr og sikret sig, at alt er i orden. Vi bestræber os på, at genbruge så meget af klinikkens udstyr som overhovedet muligt.
 
 
Konvertering til WinPLC

 

Kvalitetsrapporter og indberetning

I WinPLC kan indberetning af diabetes-data ske direkte via WinPLC’s integrerede indberetningsmodul, som overfører data direkte til RKKP databasen.
 

Kvalitetsrapporter og indberetning

IT-kvalitet i praksis

Der er stigende fokus på IT-kvalitet i praksis og privatklinikker og der stilles stadigt større krav til de lokale IT-organisationer. Læs mere om, hvordan dette påvirker dit arbejde herunder.
 
IT-kvalitet

FMK i WinPLC

Vores FMK-integration får rigtig meget ros af vores brugere, da den på én gang er avanceret og brugervenlig.

 

FMK-integration
 
 
 

Kalender

I kalenderen kan du selv opsætte varierende ugeskemaer, oprette nye faneblade og lave farvemarkeringer på de forskellige aftaletyper.

 

Aftalekalender

 

Online booking &
e-mailkonsultation

Med Aftalebogen, E-mailkonsultation og Medicinbestilling har du de rette værktøjer til at give dine patienter en hurtig, nem og sikker adgang til din klinik online.

 
Online booking og e-mailkonsultation

Produktliste

A-Data er totalleverandør til klinikken. Vil du se, hvilke produkter, vi tilbyder, så klik herunder.

 
produkter
 

Akkrediterings-
gennemgang

Omfattende undersøgelse og analyse af klinikkens IT-miljø.

Akkrediteringsgennemgang

 

Kurser

Det er vigtigt for os, at du som bruger kender vores programmer godt, så du får fuldt udbytte af alle funktioner. Derfor holder kurser året rundt.
 

kurser