Foreninger

Hvad kan vi gøre for jeres forening?

- Specialudviklet projekter til foreninger

A-Data udvikler software, internetservices og hardwareløsninger til praktiserende læger, speciallæger, tandlæger, fodterapeuter og organisationer. Siden starten af 1980’erne har A-Data været med helt i front, når det gælder om at leve op til kravene fra den primære danske sundhedssektor og være nyskabende indenfor branchen.

Vi specialudvikler projekter til foreninger. Herunder kan du læse mere om vores produkter ADmedlem og ADfinans, som vi leverer til foreninger.

ADmedlem – målrettet markedsføring

Med ADmedlem kan jeres forening nemt segmentere blandt alle registrerede klienter/medlemmer og få overblik over, hvilke kampagner og tilbud, der giver den største succesrate.

Systemets brugerflade er enkel og overskuelig, hvilket giver nem tilgang til ADmedlem, dets funktioner og jeres data. Ved hjælp af tilpassede værktøjer får I adgang til de dataudtræk, der skaber værdi for jer.

A-Datas medlemssystem er udviklet i samarbejde med de største velgørende foreninger i Danmark.

Læs mere om ADmedlem

ADmedlem

Hold styr på økonomien med ADfinans

Med ADfinans har din forening et centralt økonomisystem, som er nemt at anvende for både regnskabsfører og for dig, der sidder centralt.

Sammen med OnlinePOS har vi udviklet et brugervenligt, integreret kasse- og økonomisystem. Systemet er onlinebaseret, hvilket betyder, at brugerne har adgang til alle nødvendige funktioner direkte fra deres computer.

I systemets backoffice kan personalet nemt oprette nye varer og priser samt få overblik over lagerbeholdningen. Derudover kan butikkens regnskabsfører følge omsætning og omkostninger.

Læs mere om ADfinans

 

ADfinans