fodterapi winplc

WinPLC Fodterapi

Kliniksystem til fodterapeuter

Attraktiv prisstruktur

Du kan selv opsætte genveje

Hurtig support — vores svartid er under 1 minut

WinPLC

WinPLC Fodterapi

WinPLC Fodterapi er et kliniksystem, der har mange års erfaring på bagen. Programmet tager udgangspunkt i lægesystemet WinPLC, og dermed indeholder mange af de samme løsninger og muligheder, som vores lægekunder har nydt godt af i årevis.

WinPLC Fodterapi er et fuldt ud funktionelt fodterapisystem, da det indeholder alle de moduler, der er nødvendige for at drive en klinik for fodterapi. Det efterlever naturligvis overenskomsten fra 2011 i forhold til afregning, fodterapihenvisning, korrespondancebrev, osv.

WinPLC Fodterapi kan varetage alle daglige administrative opgaver, såsom at registrere og administrere bl.a. tidsbestilling, behandlinger, regninger og journalisering.

WinPLC Fodterapi opdateres løbende, så det altid lever op til de krav der stilles fra både brugere og den danske sundhedsektor.

WinPLC Fodterapi er naturligvis godkendt af MedCom og landsforeningen for statsautoriserede fodterapeuter (LASF), og benyttes tilmeld som elektronisk journalsystem på fodterapeutskolen i København.

Bemærk at WinPLC Fodterapi også fungerer hos fodterapeuter uden ydernummer.

 

 

Book en demo


Demonstrationen tager typisk 45-60 minutter.


Fx hvis I har ønsker om at få gennemgået helt specifikke funktioner eller produkter. Eller hvis I ønsker et andet tidspunkt.

Hvad kunne du tænke dig at vide mere om?

Konvertering til WinPLC

Inden konvertering har vores tekniske afdeling gennemgået klinikkens udstyr og sikret sig, at alt er i orden. Vi bestræber os på, at genbruge så meget af klinikkens udstyr som overhovedet muligt.

konvertering til WinPLC

 

ADreminder

I WinPLC Fodterapis kalender er der mulighed for at der kan sendes en påmindelse til patienten som både SMS og e-mail.
 
En hjælp til både dig og dine patienter.

 

ADreminder

 

 

Hjemmeside

Vælg mellem 4 forskellige designs, som er optimeret til alle platforme. Vi opretter hjemmesiden ud fra dine ønsker og lærer dig, hvordan du selv kan redigere den, hvis du ønsker dette.

hjemmeside

 

Internetforbindelse

Vælger du A-Data som din internetudbyder, får du et langt højere serviceniveau, og du er garanteret den samme stabile drift, som kendes fra vores øvrige produkter.

 
internetforbindelse

 

Dankortterminal

A-Datas dankortløsning er integreret i vores system, således alt kører automatisk, når man foretager en betaling. Med adgang til omfattende statistik kan du holde øje med transaktioner m.v.

Dankortterminal

 

Bærbar PC

A-Data tilbyder en række forskellige bærbare computere, der i høj grad er med til at øge fleksibiliteten i arbejdsdagen.
 
Bærbar pc