Bestilling af serveropdatering

 

Hvornår er jeres server sidst blevet opdateret?

Som altid er det vigtigt, at I har fokus på sikkerheden i klinikken. Vi retter denne gang blikket mod jeres server, som kan mangle vigtige sikkerhedsopdateringer. Er du i tvivl om, hvorvidt jeres server skal opdateres, så kontakt vores tekniske afdeling på tlf. 38 77 00 40 — tryk 4.

 

Automatisk opdatering af server

Vi vil gerne hjælpe jer med at sætte serveren til at opdatere automatisk. Det kræver, at alle opdateringer er udført, og dertil skal der laves et sæt retningslinjer for automatiseringen, som passer til jeres praksis.

Vi kan foretage opdatering og opsætning remote — og i en vis grad uden for arbejdstid. En sjælden gang kræver det, at vi efterfølgende skal ud i klinikken, men denne risiko er indberegnet i prisen.

 

Opdatering af server samt evt. opsætning af automatiske opdateringerkr. 2.500 inkl. moms
Ekstra sikkerhedstjek - kun ved besøg i klinikken

Såfremt vi foretager serveropdateringen i klinikken, har vi mulighed for at give jer et mere grundigt sikkerhedstjek— til favorable priser. Kørsel faktureres efter gældende priser.

Kontrol af UPS (nødstrømsbatteri)
Teknikeren kontrollerer, at klinikkens UPS fungerer korrekt. OBS: Kræver at vi kan slukke serveren. Hvis batteriet er dødt, tager vi en ny UPS med, så den kan blive skiftet ved samme lejlighed (Ny UPS koster kr. 2.487 inkl. moms).

Viruskontrol af alle arbejdspladser
Klinikken sørger for, at teknikeren har fri tilgang til alle klinikkens maskiner.
Ved gennemgang af maskinerne skal vi have fri adgang til flere samtidig.

Gennemgang af klinikkens sikkerhedskopi
Teknikeren gennemgår klinikkens opsætning af backup-løsning sammen med jer for at finde ud af, om I er dækket ordentligt ind. Vi udvider med flere filer, såfremt der er nye områder, I ønsker sikkerhedskopieret.

Verificering af sikkerhedskopi
Vi foretager en gendannelse af jeres backup-data, ligesom vi ville gøre, hvis I var blevet ramt af eksempelvis servernedbrud. De genskabte data vil herefter blive kontrolleret for at verificere, at de kan genindlæses i systemet og anvendes.

Kontrol af klinikkens UPSkr. 1.000 inkl. moms
Viruskontrol af alle arbejdspladser, inkl. opdatering —  op til 4 stk.kr. 1.000 inkl. moms
Gennemgang af klinikkens sikkerhedskopikr. 600 inkl. moms
Verificering af sikkerhedskopi, inkl. skriftlig bekræftelsekr. 1.500 inkl. moms.

Alle priser gælder ved bestilling senest 15. december.

 


 

Bestilling