Beslutningsstøtte

Få aktiveret Beslutningsstøtte i WinPLC

Vi kan nu tilbyde Beslutningsstøtte til alle WinPLC-brugere - et redskab, som kan give jer en hjælpende hånd i hverdagen. Få aktiveret Beslutningsstøtte ved at udfylde formularen nedenfor, så klarer vores hotline resten. Det koster ingenting.

Hvad er Beslutningsstøtte?

Beslutningsstøtte er et redskab til understøttelse af elektronisk lægemiddelordination med det formål at minimere risikoen for fejlmedicineringer.

Hvornår kan jeg bruge Beslutningsstøtte?

Du bruger Beslutningsstøtte, når du opretter en ny ordination eller ved genordination. Her vil redskabet fremgå og fortælle dig, hvilke parametre du skal være opmærksom på.

For eksempel vil du få besked om, at:

  • kombinationen af medicin kan anvendes
  • kombinationen kan anvendes under visse forholdsregler
  • den pågældende præparatkombination bør undgås

Du har altid mulighed for at give en tilbagemelding på advarslens relevans.

I vejledningen her kan du læse meget mere om Beslutningsstøtte og hvordan du anvender det.

Sådan skaber Beslutningsstøtte værdi for jer

Palle Mark Christensen, Lægerne Lærkevej

"Beslutningsstøtteværktøjet er en god støtte i min kliniske hverdag, når jeg ordinerer lægemidler. Det skyldes, at Beslutningsstøtteværktøjet er målrettet den enkelte patient i beslutningsøjeblikket samtidig med, at værktøjet ikke forstyrrer mig unødigt. Jeg har været særlig glad for koblingen mellem ordination af lægemidler og den pågældende patients laboratorieværdier."

Mark Lee Larsen, Lægerne Kanaltorvet

"På Kanaltorvet har vi været glade for Medicin-Beslutningsstøtte. Efter de første forsøgsrunder er de værste børnesygdomme ryddet af vejen, men der skal fortsat arbejdes med systemet - og det bliver der. Medicin-Beslutningsstøtte har hjulpet os med at finde dobbelordinationer, som man måske ikke lige fangede i en travl hverdag, og den har givet os påmindelser om at justere på medicin pga. en faldende GFR. Når vi ser en rød notifikation, kigger vi lige på, hvad det drejer sig om. At de fleste notifikationer, af forskellige årsager aktuelt ikke har den store betydning, gør ikke noget. Vi trøster os med, at der er styr på medicinen, og at systemet er til for at hjælpe os."

Annette Randløv, Randløv & Grarups Klinik

"Undervejs har jeg syntes, der var vel mange bokse og advarsler, man skulle tage stilling til, men den endelige udgave, synes jeg, er blevet rigtig anvendelig, idet en rød markering i et medicinskema stort set altid er værd at beskæftige sig med, fordi den er klinisk relevant."

Tilmelding

Produktark